Özellikle Oğlaklı Karacadağ bölgesindeki TOKİ yerleşim alanında kalan vatandaşlar, gece saatlerinde mahallelerinde sürü halinde gezinen sokak köpeklerinin oluşturduğu tehlike nedeniyle tedirgin olduklarını dile getiriyor.

Bu durumu fotoğraflayan mahalle sakinleri, gece saat saatlerinde çekilen görüntülerle köpeklerin oluşturduğu riskin boyutunu gözler önüne seriyor.

Sokak köpeklerinin insanlara, özellikle de gece geç saatlerde dışarıda bulunanlara saldırdığı bildirilirken, bu durum ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşanmasına da yol açabiliyor.

Ramazan ayında, gece sahur vakitlerinde davul çalan davulcular da köpek saldırıları nedeniyle zorluk yaşamaktadır. Gece geç saatlerde sahur için davul çalanlar, köpek sürülerinin oluşturduğu tehlike nedeniyle motorlu araçlarla gezmek zorunda kalıyor, bu da işlerini daha da zorlaştırıyor.

Bağlar’da kadın öğretmene bıçaklı saldırı Bağlar’da kadın öğretmene bıçaklı saldırı

2-242

Muhabir: Ramazan Zeren