Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen beton mikseri, Antakya–Reyhanlı yolunun Arkeoloji Müzesi mevkiinde İ.D. yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet savruldu.
Kazada motosiklet sürücüsü İ.D. ile arkasında yolcu olarak bulunan M.D. ve Esat Dikmen ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti
Ambulanslarla Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Esat Dikmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Sürücü yakalandı
Kazanın ardından olay yerinden kaçan beton mikserinin sürücüsü, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



