Çocukların yoğun şekilde kullandığı bisiklet yolundaki bu kapaklar, olası kazalara davetiye çıkarıyor.
Yalnızca bisiklet yolu değil, engelli vatandaşlar için ayrılan yolda da benzer şekilde kanalizasyon kapaklarının bulunması tepki çekiyor.
Mahalle sakinleri hem çocukların hem de engelli vatandaşların güvenliği açısından bu durumun bir an önce düzeltilmesini talep ediyor.
Yetkililere seslenen Heybetcan Yiğit "Bisikletle gezerken bu rögar kapaklarına takılıp düşüyoruz. Buranın yapılmasını istiyoruz." diyerek meramını dile getirdi.
Aynı şekilde bisiklet yolunun düzeltilmesini isteyen Bünyamin Yiğit, "Burada bisikletle geçerken takılıyoruz. Ayrıca akşam saatlerinde ortaya çıkan sokak köpekleri bizi kovalıyor." ifadeleriyle hem bisiklet yolu sorununa hem de başıboş köpek meselesini dile getirdi.
İsmail Yılmaz se "Geçtiğimiz günlerde bu bisiklet yolundan geçerken bisikletimin tekerleği patladı. Buranın yapılmasını istiyoruz. Ayrıca köpeklerde çok korkuyoruz, toplatsınlar." şeklinde konuştu.



