Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, sosyal medyada “Cin Ali” olarak bilinen Ali Bal (42) ile kızı E.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.B., babasını boynundan bıçakladı.

Ağır yaralanan Ali Bal, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polise gidip teslim oldu

Olayın ardından 14 yaşındaki E.B., Yeşilvadi Polis Karakolu’na giderek teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ali Bal’ın cenazesi, olay yeri inceleme ve adli tıp işlemlerinin ardından defnedildi.

Mahkeme tutuklama kararı verdi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.B., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan çocuk, cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA