Diyarbakır’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açık hava etkinliklerine hız veren Davet ve Gençlik Hareketi, bu kez Bağlar ilçesinde bulunan Koşuyolu Parkı’nda gençler ve mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

2-437“İslam’la Diriliş, Gençlikle Yükseliş” sloganıyla düzenlenen program, yoğun katılımla gerçekleşti.

Bir önceki etkinliğini Yenişehir ilçesindeki Sümer Park’ta gerçekleştiren Davet ve Gençlik Hareketi, bu haftaki buluşmasında Bağlarlı vatandaşlara hem manevi hem de sosyal içerikli bir akşam sundu.

Kurşunlu Camii İmam Hatibi Cebrail Dedeoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; ilahi dinletileri, sohbetler, tiyatro gösterileri ve hediye çekilişleri yer aldı.

5-209Ailelerin ve çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlik hem eğlenceli anlara hem de maneviyat dolu bir atmosfere sahne oldu.

Etkinliğe katılanlar, sıcak yaz akşamında bir yandan dinlenip eğlenirken diğer yandan da değerlerle buluşma fırsatı yakaladı.

3-3296-2087-1658-12710-105

Muhabir: Ramazan Zeren