Mardin’in Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi Mardin Caddesi’nde akşam saatlerinde iki aile arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. İddiaya göre kavga, boşanma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında başladı.
Polis biber gazıyla müdahale etti
Kavgada 4 kişi taş ve sopalarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Uzun uğraşların ardından kavga sonlandırıldı.
4 kişi hastaneye kaldırıldı
Yaralılar K.G. (43), M.G. (15), L.A. (30) ve H.A. (19), ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bazı şüpheliler gözaltına alındı
Kavgaya karıştığı belirlenen bazı şüphelilerin gözaltına alındığı, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.



