Batman’da özel bir hastanede açık kalp ameliyatı olduktan sonra taburcu edilen bir kişi, Siirt’e dönerken geçirdiği trafik kazasında kurtarılamadı.

Kar küreme aracına çarptı

Abdulvehap Yılmaz’ın (51) kullandığı 35 COE 204 plakalı otomobil, Siirt-Batman kara yolunun Kezer mevkiinde kar yağışı nedeniyle yol açma çalışması yapan kar küreme aracına çarptı. Kazada sürücü Abdulvehap Yılmaz ile otomobilde bulunan babası Mehmet Yılmaz (78) ve Sadık (52), Abdurrakip (44) ile Bahattin Yılmaz (39) yaralandı.

Batman'da Kalp Ameliyatı Oldu, Siirt'e Dönerken Kazada Hayatını Kaybetti 1

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti

Yaralılardan Mehmet Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Mehmet Yılmaz’ın, geçen hafta Batman’daki özel bir hastanede açık kalp ameliyatı geçirdiği, taburcu edildikten sonra Siirt’teki evine dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: AA